Professionelt og detaljeorienteret glarmesterarbejde i Nordsjælland

Professionelt og detaljeorienteret glarmesterarbejde i Nordsjælland

Professionelt og detaljeorienteret glarmesterarbejde i Nordsjælland

Professionelt og detaljeorienteret glarmesterarbejde i Nordsjælland

Glasbiksen er din lokale glarmester i Nordsjælland og omegn

Vi tilbyder alt indenfor arbejde med glas og vores store faglige viden og erfaring, sikrer dig det allerbedste resultat. Vores vigtigste opgave er, at du bliver tilfreds, og vi går langt for at sikre dig en god oplevelse. Vores service er derfor i topklasse.

Når vi udfører vores arbejde, at det dine behov og ønsker, vi sørger for at matche. Samtidig leverer vi kun et resultat, vi også selv kan være stolte af. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt. 

New yorker
løsning

Den smarte New Yorker-væg er en evergreen. Vi kan tilbyde New Yorker-løsninger både som vægge, døre og vinduer. New Yorker-looket er ikonisk med sine mørke og grafiske rammer, og den vil med garanti være prikken over i’et i ethvert hjem.

Er du i tvivl om hvordan en New Yorker-løsning vil fungere hjemme hos dig, så giv os et kald i dag. Vi er altid klar på at vejlede dig.

Spejle og hylder på mål

Ofte er standard spejle og glashylder, ikke lige helt de rigtige mål. Det giver hjemmet ekstra finish, at spejle og glashylder, passer som hånd i handske til boligen.

Det kan også være en god løsning til boligere med mere specielle mål. Derudover sætter speciallavede spejle og glashylder, altid et unikt og personligt præg på dit hjem  

Ruder og energiforbedringer

Vi udfører det meste glasarbejde. Skal du f.eks. Have udskiftet dine vinduer, klarer vi den. Ønsker du f.eks. nye og smarte termoruder eller energiruder i dit hus eller i din lejlighed, kan vi hjælpe dig med det.

Nye vinduer kan være en rigtig god løsning i forbindelse med en renovering eller energioptimering af din bolig. Det kan også være du ønsker afskærmning eller sikkerhedsglas til terrassen, altanen eller balkonen. Det hjælper vi dig gerne med.