Ejendomsservice og havearbejde i Nordsjælland

Ejendomsservice og havearbejde i Nordsjælland

Ejendomsservice og havearbejde i Nordsjælland

Ejendomsservice og havearbejde i Nordsjælland

Professionel hjælp til boligen Nordsjælland og omegn

Glasbiksen tilbyder ejendomsservice og havearbejde i Nordsjælland og omegn. Som en del af vores interesse omkring boligen, tilbyder vi at stå for mindre haveprojekter. Vi er effektive og grundige i vores arbejde, og du vil ikke fortryde, at du valgte at få hjælp til at holde hus eller have.

Vi kan stå for havearbejdet, så du for mere overskud i hverdagen. Akkurat ligesom det gælder alt andet arbejde vi udfører, er vi først færdige med vores job, når du er tilfreds. Vi klipper din hæk med et smil, fordi det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse.

Havearbejde

Vi tilbyder forskellige former for havearbejde. Skal du f.eks. have klippet din hæk, slået græs eller ordnet fliser? Jamen så er vi på pletten. Vi kan nemlig hjælpe dig med at holde haven pæn og nydelig.

Derudover håber vi, at det letter hverdagen for vores kunder. Når vi ordner din have, er vi altid bevidste om dine behov og ønsker, og vi er først færdige med vores arbejde, når vi har ryddet op efter os selv.

Ejendomsservice

I forbindelse med at vi skifter dine ruder fra gamle udtjente glasruder til moderne og  energiebesparende termoruder, kan du have brug for hjælp til montering af nye vinduesrammer/vindueskarme. Disse tømreropgaver vedrørende vinduer og døre, kan vi naturligvis hjælpe dig med. Måske ønsker du dig også hyldeknægte til de glashylder, vi har speciallavet til dig. Det hjælper vi dig gerne med.

Har du specifikke forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør alt for at imødekomme dine ønsker, og yder altid professionel vejledning når du ringer.